Fryd for øyet!

https://www.mortensrudtorgsenter.no/wp-content/uploads/2020/04/cropped-Mortensrud_favicon.png

Få flotte tips fra Kid Interiør.

Stylister velger ofte å sette flere dekorative elementer sammen i en liten klynge på peishyllen, cafébordet, kommoden eller i vinduskarmen. Når vi pynter til jul er det fort gjort å spre julepynten over hele huset, men ved å lytte til stylistenes råd kan julen fremstå mer ryddig og gi et flottere helhetsinntrykk.

På Cafébordet
Disse småbordene har virkelig gjort sitt inntog i hjemmene våre og de innbyr til å sette pyntegjenstander på. Bordene er små, lette og enkle å flytte på ved behov. 

På kommoden
Ta deg en tur ut i hagen eller i skogen på leting etter en stor, naken gren. I en vase på kommoden er den dekorativ i seg selv, men pynter du den med julepynt og ledlys skaper du et flott blikkfang. 

På peishylle
For å unngå at hjemmet ditt fylles opp og virker rotete kan det være lurt å rydde bort den pynten man har fremme til daglig og erstatte den med julepynt. Kombinerer du flere dekorative elementer i samme fargeskala, bidrar det til å skape et helhetlig inntrykk. 

I vinduskarmen
Er du så heldig å ha en bred vinduskarm er det perfekt å pynte til jul nettopp her. Lyset fra vinduet skinner inn og lyser opp julepynten slik at den fremstår enda flottere.

Screenshot_20191218_161047